28 March 2013

Birthday Mama @ Adam Lai Cina Muslim Seksyen 15, Shah Alam

 
Sambut birthday Mama hari tu kami pegi Adam Lai lagi :) Tempat makan baru lepas Serai...Semua ada..Kebetulan hari hujan..so..kelaparan lah kan..malam tu order Siakap dan Kerapu Masak Asam..Ketam Telur Masin..Brokoli dan Kangkung Belacan..Ayam Lemon..Order Tembikai dan Oren Jus 1 jag..Untuk Qoid dan Yana ada Omelette.. Gambar makanan kali ni gagal di ambil sbb kebetulan si Qoid jatuh dan sakit kaki..Ibu bz memicit kaki dia sambil suap dia makan dan Ibu makan..(ye..sy multitasking ;p )
 
 
Dalam sibuk-sibuk tu kami terlupa beli kek..ye..mmg lupa..naseb baik kat Adam Lai ni ada kek aiskrim..Amik sepotong kongsi semua org sbb masing-masing dah kenyang..Sorry ma..very simple celebration tahun ni
Ni 2 budak kene bagi Ipad baru dok diam..budak zaman sekarang..
Tahun ni hadiah mama berupa pemanggang ajaib..Mama suka sgt try mcm2 resepi..alat bantuan masakan utk mama :)
Selamat hari lahir sekali lagi ma..Semoga segala impian jadi kenyataan.. Next celebration kena tunggu Mei..Takkan Adam Lai lagi kot? ekeke..nanti I cari tempat baru :) xoxo

NolynQoid

5 comments:

  1. kalau x silap, saya pernah makan kt sini. masa tu bambam kecik lagi. boleh tahan sedap

    ReplyDelete
  2. ::adoi lynda ni suka update tempat makan yang sedap-sedap...btw wish for me to ur mom dear..happy belated bufday..:) ::

    ReplyDelete
  3. hepi belated beday makcik...

    semoga panjang umur murah rezeki dan sihat selalu hendaknya....amin...

    ReplyDelete
  4. tq sya n kak wahida..on behalf mama :)

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Jom Bercuti di Ipoh ~ Heritage Hotel

Assalamualaikum.. Mood cuti-cuti kadang datang bila kita banyak kerja kat ofis, serabut dengan masa yang macam tak cukup. Kan? Tapi na...