14 February 2013

Bila Encik Hubby Memahami :)

Assalamualaikum u'olls..

Setiap bulan..ada hari murung..sebab apa..sebab menstrual cycle yang berlaku..dan masa ni mood ke mana..nak marah..muncung panjang sedepa..dan semua org buat..waima hubby atau anak serba x kena..sakit pinggang..sakit belakang..sakit kaki tak payah cakap..Dan sy rasa encik hubby sy seorang yang memahami..atau mungkin dah bosan tgk puan isteri muncung semacam..hehe..so..dia pandai ubat hati sy :p
Kangkung Belacan
Salted Egg Crab..Ni yang paling menambat hati..Terkenang-kenang...
Ayam Masak Thai...
Ketam tu dah selamat dimakan..baru sy senyum...ahahaha..baru mood ada datang..kehkeh..sian encik hubby..Thanx sgt2 sbb memahami..I tak minta pun tapi u bawak pegi Adam Lai..so..I order lah..hehehe..bila nak pegi lagi? xoxo

NolynQoid

10 comments:

  1. hehehe...merajuk merajuk manja nie :)

    ReplyDelete
  2. best kan sesekali suami manjakan kita. hehehe. mcm saya ngah mabuk teruk aritu la, boleh dikatakan hari2 makan kt kedai je. tapi skang ni dah x lalu nk makan kt kedai, masak sendiri je kt rumah. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kadang2 dapatlah sue..kdg2 suami sound juga..bila nak masak ni..hehe

      Delete
  3. wahhhh sedap.adam lai kat mana ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rara..yang ni kat section 15 shah alam..but ada cawangan kot somewhere..business partner dia Ebby Yus tu

      Delete
  4. Akak selalu gak lunch kat situ, tulan tanda sayangnya hubby kat wiffy dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedapkan kak..wifey pun kdg2 over lebih2

      Delete
  5. sesekali majuk best juga kan.. dapat makan best²

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...