Dinner @ Serai Empire Gallery Subang..Post Celebration

Assalamualaikum u'olls..

Blog tak sempat nak update pun..hehe..ni cerita makan lagi..ada byk lagi citer makan nak share tapi tgk keadaan nanti camne..Ni cerita new year..1 Januari tu cuti kan..so..kami jalan-jalan ke Empire Shopping Gallery, Subang..Dan kena pau ngan Qoid kat Toys R Us..
Pusing-pusing dalam tu dok cr nak beli gitar ni je..klu kat pasar malam baru RM15 kot..tp kat sini harga RM45..sayang anaklah katakan..tapi yang bagusnya Qoid..dia kalau dah suka satu..itu je lah dia pilih walhal Toys R Us tu besar dan ada macam-macam..Syukur ;p
Lepas solat Maghrib..kami g dinner di Serai..Ntah kenapa lah tertarik benar ke situ...Fine dining restaurant dan harga dia agak 4 star gak..Selain itu..ni lah post celebration birthday hubby lagi..ahaha..bajet retis u sampai 3 kali celebrate..
Famous Pavlova
Watermelon Juice n Milky Bandung
 
Qoid ngan pinggan sendiri..dan gitar..tak tinggal..adei..
Kangkung belacan (tak berapa kaw banding dgn Serai Seksyen 3) dan omellete
Siakap Stim dan Sotong Telur Masin
Total malam tu lebih kurang RM150++..Harga ni tinggi sikit jika dibandingkan dengan harga di Serai Seksyen 3, Shah Alam..Perut kenyang..hati gumbira..hehe..xoxo

NolynQoid

Comments

  1. tak pernah lagi ke Serai....nak gak try pavlova yang terkenal tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak yatie should try..sbb pavlova ni mmg hot item kat situ..hehe..

      Delete
  2. saya pun x pernah lagi makan di serai. skang ni mood makan masakan sendiri je. al maklumlah, 3 bln pertama aritu mabuk teruk. dapur tak berasap lgsg. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sue..biasa ah tu kan org mengandung ni..nti bila baby dlm pewut dah besar..pandailah dia minta makan kat sini..ehehe

      Delete
  3. sedapnye mnu2 die...tgk pun dh knyg

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts