Qoid dan Buku

Assalamualaikum u'olls..

Saje nak share pasal 1 buku yang best untuk anak-anak..Sekarang Qoid sgt suka buku ini..Ada 5 bahasa..dan bergambar..Sesuai utk ajar dia mengenali sesuatu..
 
 
 
Actually beli buku ni drpd penjual kat shopping mall..Student2 part time jual buku tu..Cara dia approach menarik dan buku ni pun menarik..Harga 2 buku RM12..5 bahasa- Bahasa Melayu, Inggeris, Cina, Tamil dan Arab..Bagus utk kita sekali belajar..
Qoid suka baca buku ni..Abis semua org kat umah kena baca buku ni ngan dia..part paling suka of coz pasal haiwan dan serangga..buah-buahan pun dia kenal sampai bila tunjuk gambar durian dia tutup hidung dan cakap busuk! Sedap ah durian Qoid! Apalah! hehe...

Bermanfaat dan untuk anak-anak kan..Sambil tu kita blh belajar bahasa lain..hehe..Kittun - kucing (bahasa arab) xoxo..

NolynQoid

Comments

  1. mmg bagus mendidik anak2 membaca dari awal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak..harap2 minat ni berterusan kan

      Delete
  2. wah.. bagus2 moga qoid terus rajin membaca jgn jd mcm abg darwisy, paksa baru nak baca. tp kat sekolah tunjuk rajin sgtlah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 berterusanlah minat ni kak sya

      Delete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts