Birthday Esham @ Adam Lai Chinese Muslim Cuisine Shah Alam

Assalamualaikum u'olls..

21 November lepas birthday Encik Esham..Tapi kami sambut belated due to semua orang ada..dan kali ni pilihan majoriti was Adam Lai Cina Muslim kat Shah Alam..
Lokasi : Belakang Toyota..Berdepan dengan Checkers Seksyen 15..Tapi restoren ni kat row belakang sekali..
Besday boy with Qoid

Bajet K-Pop
With kazen the femes blogger Syazwan Che Deraman
Ma, ayah n Ayeed
Tuan Tanah
Ok..sila booking kalau nak makan kat sini sebab memang full house hari2..Booking boleh dibuat di nombor telefon 03-55242378. Kami booking dan dapat VIP Room..ekeke..Servis adalah tiptop..Amat tip top..Memang ni restoren pilihan akan datang utk ocassion n celebration.
Antara hidangan adalah Siakap Asam (marveles)..Udang Telur Masin..Ayam Butter..3 Combination..Semua sedap dan macam tak cukup pulak..
Terkejut sebab murah..adei..tau order lagi lauk besar..
Besday last untuk tahun ni was encik  hubby punye..Pastu start balik tahun baru ngan BIL..Sekejap je kan dah nak abis tahun kan..erm..Byk post tertunggak..Baru hari ni ada peluang..Seminggu lepas memang bz..ada buat marathon kang..ehehe..Untuk Esham..Happy Birthday again..xoxo

NolynQoid

Comments

  1. nampak sedap.. memang nak cakap boleh tahan murah... boleh cuba kan...
    tak biasa dengar nama kedaini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedai baru juga ni Zila..Share partner dia Ebby Yus..Tapi siakap Asam tu mmg marveles..Ayah sy tersandar first time rasa kuah dia..hehe..dia cerewet bab makan..

      Delete
  2. Boleh cuba nih... hehehehe.. kalu dah tersandar tu mmg sedaplah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak sya lagi peminat siakap stim kan..cuba try ni..mau tersandar gak..huhu

      Delete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts