Bila Hari Hujan..

Assalamualaikum u'olls..

Sekarang ni musim hujan..jadi kereta pun macam2 warna..main redah je lopak bagai..Kalau basuh pun sat lagi kotor balik..Cuma hari tu g hantar ke Tesco basuh dan kilatkan dashboard plus vacum..Tapi baru-baru ni tgk lain macam pulak kete ni..so decide g basuh luar je..
Sila Beratur..
Dok dalam kereta terhuyung hayang bahana high pressure..Jangan tekan brek..Free gear and No Hand-Brake.
Ok..5 minit siap..Puas hati? erm..express pun kan..janji kereta tak rupa masuk Rally bak kata encik hubby..Sbb orang lelaki ni kata orang pompuan taktau jaga kereta...Pls ye..kami care cuma banyak lagi benda kami kena take care ;p

NolynQoid xoxo

Comments

  1. musim hujan malas nak absuh kete..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu ikut malas gak kak Izwa..tp bila mcm masuk Rally..kene basuh juga akhirnya..huhu

      Delete
  2. musim hujan ni keta aku dah tak rupa keta dah...huhu....

    ReplyDelete
  3. kita caring maa... sharing is caring ahaks

    kat mana ni nda? drive tru ok gak.. xyah kuar keta hehehe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum.. tq sbb follow saya... :-) actually saya sendiri tak pernah drive masuk dlm menda ni.. takut. klo nak basuh jugak, kena pastikan asben yg drive...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumslm..hehe..mula2 takut juga tapi mcm seronok pula..Sesuatu yang baru..shida kena try :)

      Delete
    2. sanggup kereta boleh conteng2 ngn tgn anak akibat habuk dari masuk dlm ni... kekekke

      Delete
    3. haha..tp tulah kan..musim hujan..rugi klu basuh kete..ahaha

      Delete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts