Nolyngoid vs Nolynqoid

Assalamualaikum u'olls..

Sedey..huhu..bukan apa..segment Blog Pilihan hari tu mmg dapat tengok tapi yang menyedihkan macam mana NolynQoid boleh jadi NolynGoid..Ingat Goid Gostan ke..hampa..itulah bila buat keje tak semenggah kata org..Bukan salah eja je pun..salah sebut juga..nampak sgt tak buat homework..Suppose sebelum keluar kat TV tu..Cik Sakinah should call me for futher info..tapi haram..Sy call dia dari hari dapat emel sampai esoknya nak kuar TV pun tak jawab..Kesilapan jelas byk berlaku terutamanya dah terang-terang profile sy tulis nama Lynda Che Lah..tapi dok sebut dalam tu penulisnya Nolyn..Adeh..Kecewa sebab bukan senang nak dapat coverage TV mcm tu..xpelah..dah jadi pun..harap2..blog teman2 lain takler kena begini..sy pun keje gomen gak..tapi..lalalalalala..

Peace no War..xoxo

Nolynqoid bukan Nolyngoid

Comments

  1. eii geram org yg tak buat homework ni...takper insyallah ur blog become famous one day..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..x kesah femes ke tak sya..
      malu je sbb dok pong pang kat family members..
      tp the end..hancur..huhu

      Delete
  2. nolynqoid ini apa sebenarnya? hasil gabungan nama ye?

    ReplyDelete
  3. halamak, camnilak jadinyer.. akk x dapat nak tgk psl dah blk kg masa tu. dah blk kg mmg pyhlah nak tgk tv. eii.. geramnya. macam jenis tangkap muatjer.. janji ada segmen.. eiii lalalalala...eeiiii...

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts