Basikal Baru Qoid

Assalamualaikum u'olls..

Memandangkan Qoid dah tinggi dan pandai kayuh basikal kakak..Ibu dan ayah decide nak belikan basikal untuk dia..selama ni dia main push car je..dan basikal kecik 3 roda tu..Naik basikal kakak yang besar tu dah pandai kayuh..So..misi mencari basikal dilakukan balik keje kelmarin..
Berdepan dengan CIMB Jalan Kapar
Basikal Qoid..nak pasang carrier dan loceng...
Transportation..Vivaku yang berjasa..Dulu pernah bawak mesin basuh 6.5 kg dan TV LCD..
Man of da nite yang jadi tukang angkut dan tukang buka brek sbb Qoid tak perlukan brek lagi..
Bila Qoid try kayuh..sangkut pulak..sangkut dengan brek yang ketat..So..encik hubby decide cabut brek dulu..nti dah pandai main brek..boleh pasang balik..
Belum pape dah nak willie..Anak lelaki lah katakan
Dengan kakak yang excited juga..Last2..Qoid masih main push car dan kakak yang main basikal Qoid..
Saiz basikal agak besar..takpelah..janji tak berebut dengan kakak..Boleh pakai lama pun..hehe..kebetulan ada duit lebih..Demi dia..segalanya..xoxo

p/s : Papa Harun Shah janji nak belikan basikal baru untuk kakak Ahad ni kan..ekekeke

NolynQoid

Comments

  1. Replies
    1. sekejap je seronoknya kak izwa..pastu tak layan dah..hehe

      Delete
  2. cantiklah basikal dia.. suke yer...

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts