Syawal 1433H

Assalamualaikum u'olls..

Ok..baru nak share citer Syawal..Xpe..ada fews bloggers pun tak abis citer raya lagi..At least boleh buat kenangan untuk Qoid nanti..Tahun ni sy beraya ngan family hubby sbb family sy balik beraya di Terengganu..MIL buat lemang tapi sy memang tak makan lemang..Bila beraya ngan MIL ni lain sikit sbb keluarga ni kecil pun..Dan selalunya..mesti tak cukup korum..sbb bila giliran sy di rumah MIL..BIL pula giliran ke kampung dia..memang takleh set pun..
Lemang in da making
Raya tahun ni pakai Biru Firus..Yang seronok raya ni memang si Qoid je lah..bila salam orang tu..dia cakap `Selamat Hari Raya'..Yes..pelat tapi cute..hehe
Sesi bermaafan
Sesi collect duit raya :)
Ini saja family potrait di pagi raya dengan Qoid dok sibuk tgk kartun..
Gambar raya with my family takde sbb mama n ayah balik seminggu lepas raya..Mood raya pun dah ke mana..Raya kat umah MIL pun 2 hari je..melayan tetamu yang tak henti on 1 Syawal then berjalan tak henti on 2 Syawal..Setel dah raya kami..Simple je :)

NolynQoid xoxo

Comments

  1. masih ada cite syawal..rajinnya bakar lemang sendiri..kat kampung, xpernah pun..seme beli jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Family hubby klu raya simple je..dorang cuma ada lemang n rendang..so..MIL mmg rajin buat lemang ms raya danmasa turn kami raya sana..hehe

      Delete
  2. ::Sama rr tahun ni raya blah hubby kat terengganu so gabar family sendiri takder..huhuhu..::

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..tu lah sya..mood nak amik gambar pun takde dah

      Delete
  3. beraya bersama insan² tersayang adelah kenangan yg terindah... cantik tema biru, ni tema saya tahun lepas hihihihihi....

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts