Entry Raya? Ada....

Assalamualaikum u'olls..

Bercuti raya, blog pun cuti juga..ramai dah update citer raya..Insya Allah ada cuma mungkin lambat sikit..Raya kan sebulan..ehehe..Gambar2 bersepah kat kamera kakak ipar..dalam handphone..dan belum ada official gambar raya from my family side..Ada citer raya..cuma tahun ni kurang meriah..Kenapa ye..u'olls punye raya macam mana?

NolynQoid xoxo

Comments

  1. Selamat hari raya aidilfitri Lynda... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya kak..bila nak buat makan2 ni..nak dtg raya n antar FM sekali..ahaha

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. raya tahun nie wpun di rumah mertua, tetap meriah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy raya di umah MIL juga..sibuk dr pagi ke malam melayan tamu..masuk 2nd day..senyap sunyi dah..mak ayah balik dr kampung Sabtu lepas pun mood raya tak berapa nak ada..ke dah tua tak rasa raya itu best?ehehe

      Delete
  4. slmt hari raya sis lynda...thn ni raya saya tak meriah huhuhu..tapi mmg tipa2 thn dah tak meriah, maklumlah kelurga kecil dan kmpg sudah tiada lagi...sobs sobssss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidilfitri dear :) akakpun xde kampung..sobs..kemeriahan raya mmg kureng..

      Delete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts