Hadiah Anniversary Of Friendship aka My New Toy's :)

Assalamualaikum u'olls..

Minggu bz semula..dan akan ada lagi 1 exam..hehe..teruskan tersenyum dlm sesak nafas..Byk post tertunggak..erm..kene again cr masa buat scheduled post..

Ok..susulan post ni..sebenarnya mmg ada plan nak beli Oven n Mixer sbb tetiba dtg mood nak membaking.. Mayb 2 3 org kawan FB pernah terbaca status tu kan..So..dengan jayanya..sy dapat 2 item tu dan ni merangkap hadiah aniberseri tu dan sambil tu boleh buat makan-makan khas celebrate 10 tahun itu..
 
So..lepas beli..maka dengan baiknya hati Encik Hubby sound..jgn simpan sampai berabok suda..terus semangat nak buat makan-makan pakai 2 benda ni..dan terus mood nak buat kueh raya datang..pesan kat Encik Hubby, tahun ni jgn order kueh raya bagai sbb sy nak buat sendiri..haha..mampukah?

Roasted Chicken
Chocolate Moist
As dessert..beli ni je sbb mcm nak pengsan bila tgk harga Baskin Robbins punye eskrem yang jual kat Giant tu..
Ok..for the first time kami celebrate hari kami berkenalan dan berkawan..ehehe...kenyang malam tu dan sy suka ngan toys baru ni..like banyak-banyak..Insya Allah, byk lagi akan menyusul utk dikongsi..bila? entahlah...xoxo

p/s : Pagi tadi encik hubby tanya - bila nak buat kek lagi? erk~

NolynQoid

Comments

  1. Happy anniversary babe..wah bestnyer dapat adiah..semoga berbahagia..:)..nanti bg rasa hasil baking membaking k...huhuhu

    ReplyDelete
  2. tq sya..haha..sya..kek itu nmpk je kiut miut dan mengiurkan..hehe..kene belaja lagi..bila dah betul-betul pandai baking..insya allah akan share ngan kengkwn k :)

    ReplyDelete
  3. ahaks.. best nyer dapat baking membakingnih.. nak tunggu kek lyndajernih.. bilalah dpt rasa hmmm...

    ReplyDelete
  4. haha..insya allah ada rezeki sy bwk masa jamuan raya tanpa bos itu..ekekeke

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts