08 March 2012

Tempat Makan Best @ Melaka - Original Coconut Shake Klebang..Marvelless

Assalamualaikum u'olls..

Lambakan kelapa muda sebelum di`shake'kan..
Memang marveles sampai singgah sebelum balik..2 orang minum 6 gelas selama 2 hari..marveles ke tak..hehe..Memang tujuan ke Melaka kali ni nak cari makanan yang best..jadi sementara lepak2 kat hotel..maka dengan rajinnya dan gigihnya sy men`goggle' tempat makan pilihan kat Melaka..Dan jumpa 2 tempat menarik ni..Oklah utk kali ini..

Original Coconut Shake Klebang terletak berdekatan dengan Pantai Klebang..Perjalanan dr Banda Hilir mengambil masa selama lebih kurang 10 minit bergantung kpd trafik..Senang nak notice sebab ada stesen minyak Caltex di sebelah kanan..tp memula sampai macam pelik..kenapa takde org..betul ke femes ni..dah berenti tapi tetiba nmpk signboard `Makan dan Minum di Dalam'..Kena masuk satu lorong dan jumpalah spot berkenaan..
Operasi Isnin-Ahad 12.30 tgh hari-6.30 petang, Jumaat 2.00-6.30 petang..Untung kami pegi Jumaat tu tak cuti..Rezeki..
Kebanyakan pelanggan Cina..kenapa ye..soklan encik Hubby..
Kebetulan sblm keluar berjalan tu, punyalah jenuh menyuruh encik Qoid tido..tp dia tahan mata..so..dlm perjalanan dia tidur..sampai di sini pun masih tidur..so..jawapannya..bolehlah Ibu dan Ayah makan dengan tenangnya..hahaha..jahat kan!
Apapun tak boleh..

Special Coconut Shake with Ice Cream
Macam-Macam Jenis Kuih dan yang best nasi lemak bungkus..sy dan Hubby makan nasi lemak sorang 2 bungkus..haha

Harga adalah amat murah..3 gelas special+10 ketul kuih+4 bungkus nasi lemak cuma berharga RM14.20..Amat berpatutan..Sebelum balik encik hubby order lagi..tak puas katanya..
Encik hubby with 2nd glass..
Malam termimpi-mimpi..hehe..Sabtu sebelum balik..lunch di sini lagi..makan nasi lemak bungkus lagi dan kuih-muih..2 gelas special dan 1 tapau minum dlm kereta..wallllahhh!!datang Melaka kena cuba!xoxo

NolynQoid

4 comments:

  1. Wan..

    klu fly dr Besut kejap je kan..landing kat Airport Melaka dah dekat dah..ngeheee..

    Murah kan!

    ReplyDelete
  2. mmg famous lyn bdk2 ofis pn bitau kt cni famous...aaa..teringin lak

    ReplyDelete
  3. jom ct..haha..

    dekat je..dah ketagih pulak..hehehe

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~