Sate Kajang Haji Samuri Cawangan PKNS Shah Alam

Assalamualaikum u'olls..

Malam Sabtu 24 Februari lepas..Nenek dan Atuk ajak makan sate kajang..Cawangan yang terdekat adalah PKNS Shah Alam..Maka misi membooking tempat dilakukan oleh Puan Mama dan Puan Adik 2 hari sebelum harinya..Respon yang dapat daripada pengurusan Sate Kajang PKNS adalah :

i) Ala...lambat lagi puan nak booking tu ~ hadooi...kang booking lambat bising pulak kata lambat sgt..awal 2 hari je pun~
ii) Booking untuk 20 orang ~ boleh pulak pengurusan sound kami katanya `Jangan pulak yang datang 5 orang je' ~ lagi satu hadooiii..dey...suka hati lah kitorg nak booking berapa orang dan berapa orang yang dpt dtg..order yang 150 cucuk tu kami yang makan ke..awak?~

 
Tiba hari yang dijanjikan..tempat yang disediakan utk 20 orang dibahagi 2..mcm tu mcm mana nak buat gathering kan..Yang buat lebih hangin satu badan..klu dah nak booked tempat..maknanya..kami diberi priority dr segi penempahan makanan dan minuman..Ni nak order air..dia suruh beratur dan bayar dulu sume harga makanan yang diorder dan buat order baru..sate dah separuh pinggan diratah tapi air tak sampai2 sbb q yang panjang..spoil mood sume orang...



Penaja hari itu sempena dapat BR1M..
So..kesimpulannya..pengurusan Sate Kajang PKNS Shah Alam..tolonglah mesra pelanggan..bergerak pantas dan bersopan santun..selain berbudi bahasa..sy boleh lagi berbudi bahasa..kami takde pilihan selain ke PKNS sebab cawangan lain terletak jauh dr tempat tinggal kami..sebenarnya dah byk bad experience dengan cawangan ni tapi kali ni Nenek n Atuk teringin sgt nak makan sate..so..kami berharap yang baik tetapi sebaliknya...

Selain itu, Qoid dpt souvenir..anak lelaki..hadooi...
 
NolynQoid..xoxo

Comments

  1. hi lynda..hmm cakap pasal satay hj samuri nih saya baru jer upload pics masa makan kat PKNS shah alam baru2 ni. OK rasanye. Kuah dan sambal dia lain dari yang lain.
    Senang2 tu jenguk la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan je memanjang hehe terutama tempat2 makan menarik kat area johor maklum la orang JB tapi tempat2 lain pun ada.
    Jangan lupa yer follow blog saya TQ TQ bebanyak

    ReplyDelete
  2. Papa_Ntiq..
    makanan kat situ ok cuma servis menyedihkan..dah byk kali kene so that baru buat komen begini...sat g sy g follow :)..u dah follow i ke? ;p

    ReplyDelete
  3. tu la...mcm mana la bisnes org kita nk maju... apa yg ssah sgt nk mesra pelanggan... saya mmg xley kalo ajak ramai2 pastuh jdi mcm ni...sian kat org laen...kalo kne kat saya sorg boleh lagi bersabar... hurm..

    oh ye, cdg nk makan sini, tuh yg search ke tenet jumpa plak blog ni.. salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah syakir..letih dan makan sedap pun boleh jd tak sedap..tp sate dia mmg ok plus kuah yang best tp layanan je..u should try..

      salam kenal juga..BW to your blog..best!

      Delete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts