Qoid dah 2 Tahun..

Assalamualaikum u'olls..

Semalam 15 Februari 2012, Qoid Rafif genap berusia 2 tahun. Alhamdulillah..sihat tapi makin nakal..xpelah..anak lelaki pun..So..smlm Ibu dan Ayah ambil cuti untuk bawak dia dan Arianna jalan-jalan dan celebrate kecil-kecilan..

Happy


Pergi pada hari bekerja dan sekolah..jadi..Fun Zone ni dorang yang punya...
Entry RM8..main sampai penat!
Lepas dua-dua dah puas main kat Fun Zone tu..kami ke Secret Recipe untuk lunch and small celebration..
Pilih kek

Last-last share je
 
Lepas bagi susu kepada dua org budak ini..sambung main balik kat Fun Zone sampai pukul 3..Sampai je umah Onny, dua-dua terbongkang tido..hehehe termasuk Ibu n Ayah..heaven kan klu cuti :P

Sebelah petang, kami belikan rojak untuk minum petang..nak cr kek tak sempat sbb hari nak hujan..kami merempit je..senang..

Sebelah malam..sebagai penutup hari lahir Qoid..kami pegi Tutti Fruitti..Macam dah jd tradisi pulak mesti kene makan pada malam hari lahir..hehe..

ngan ibu n ayah
Besday Boy
Red Velvet
Celebration besar-besaran pada 18 Februari ni..Takdelah besar sgt..Jemput kaum keluarga dan sahabat handai..Potong kek dan makan-makan..Tahun ni masak sendiri..Pengsan..hihi..Jemput datang..xoxo

NolynQoid

Comments

Popular Posts