Kecil-Kecilan

Assalamualaikum u'olls..

Memandangkan semalam hari bekerja bagi pekerja selain daripada Wilayah Persekutuan, maka, birthday anak saudara kesayangan ini terpaksa di buat pada hari bercuti akan datang..Tapi takkan x buat apa-apa kan utk her actual birthday..so..Mama dia dah belikan 3 slices of SR cakes dan mee goreng untuk sambutan kecil-kecilan...
Birthday Girl
 

Macam Stacy Kasanova hokey
 
Sambutan yang lain dijangka pada 4 Februari ni..Budak2 je yang seronokkan dengan celebration ni semua..Maklong masih dok pk nak belikan hadiah apa lah ni untuk kakak..
Semoga terus sihat sejahtera..menjadi anak yang solehah..dilimpahi rahmat dan Kurnia Ilahi..dipermudahkan jalan kehidupan dunia dan akhirat..Dan gembira selalu..Maklong luv Kakak..xoxo

NolynQoid

Comments

Popular Posts