Hadiah Untuk Qoid?

Assalamualaikum u'olls..

Hari Lahir Qoid yang ke 2 tahun dah makin dekat..Sy masih memikirkan hadiah apa yang sesuai..xmo lah beli mainan lagi..dah banyak sgt..Encik hubby asal pegi shopping je mesti belikan satu mainan untuk Qoid..Tak kira lah apa jenis pun..Last nite jalan-jalan kat Jusco Bukit Tinggi manalah tahu ade yang berkenan nak dibuat hadiah..Tapi encik Qoid nampaknya berkenan dengan ini :-

Berhenti di kedai ni dan buat-buat curious case of benjamin button :p
Tengok...ketawa nakal hokey.
cuba melangkah masuk ke kedai itu tapi dihalang oleh Ibu dan Ayah..hahaha
Amboi anak bertuah ni..Mahal tu nak!Ibu takde lah plan nak ke kedai itu dan beli hadiah itu ok..kat rumah dah ade dua..Ipod n Ipad..Tak cukup ke..hihi....Tapi encik hubby yang lebih2 nak beli kunun..hihi..Ada rezeki lebih boleh lah beli kan..So..masih berkira-kira mau beli apa ni..masih mencari dan akan terus mencari yang terbaik..xoxo

NolynQoid

Comments

Popular Posts