Aktiviti Tahun Baru

Assalamualaikum u'olls..

Cuti Tahun Baru hari tu ke mana? Kami tak kemana-mana..cadangnya nak pegi menginap di mana-mana hotel tetapi sume fully booked..so..dok umah je lah..cuaca pun panas.. Puan Mama ajak ke Pantai Morib pun tak ikut..so..encik hubby pandang puan wifey..Qoid pun pandang ibu n ayah kebosanan..

Tetiba teringat dapat call daripada Pusat Perabot Mitaly, Bandar Puteri untuk attend Lucky Draw diorang on da date..2 3 bulan lepas ade beli perabot untuk Qoid dan katil baru kami. Maka, bersiaplah kami 3 beranak ke Puchong  lepas solat Zohor..1st calling was at 2.30 pm..Hadiah utama yang jadi pujaan hati adalah TV LCD 42 inci, Peti Ais dan Mesin Basuh..Bestkan..

Mitaly Puchong

Qoid dpt belon

Hadiah-Hadiah
Sabar menanti nama naik :P
For the 1st calling tu, tak bertuah lagi..so decide to wait for another calling pukul 5.30 pm..Sementara tu dok lepak makan burger free seorang sebiji while Qoid minum air dan makan keropok..Lepas tu, singgah jalan-jalan di Giant Bandar Puteri Puchong untuk solat Asar..



Tepat jam 5.30 pm, kembali ke Mitaly tapi pulang hampa..Tapi encik hubby kata, xpe..malam nanti datang balik utk last calling pukul 8.30 mlm..Balik umah, mandi dan bersiap kemudian bertolak semula ke Mitaly lepas Maghrib.



Tunggu punya tunggu..nama encik hubby naik selepas seorang amoi dapat Toaster dan terlewat panggil kepada kakak yang menang Radio Philips..Ni lah hasil menunggu dr tengah hari ke malam..Oklah drpd balik tgn kosong mcm seorang amoi tu..
Sebuah Pengering Rambut berharga RM39 (tgk kat Carrefour)

Next time boleh shopping lagi kat sini..Harga berpatutan dan pilihan perabot yang banyak dan menarik..Rumah baru nti boleh borong semua sekali kat sini :)..xoxo

NolynQoid

Comments

Popular Posts