Dinner @ Subway

Assalamualaikum u'olls..

Last nite dinner @ our feveret place ~ Subway~ Nape feveret? sebab ada kupon free every month..haha..tapi malam tadi sedikit hampa sebab ~ kerana kupon itulah kami tak dapat kalendar plus kupon free for next year..huhu..kuciwa kene spend RM30 above utk dapatkan kupon tu..takpe..masih dlm misi mencari kupon free..haha

Subway @ Giant Kemuning
Meat
Veges
Our sandwich in da making ;)

Italian B.M.T & Subway Melt
Qoid dengan cookies
Selesai makan

Memang kalau malas..ni lah tempat kami terjah untuk dinner..nasib baik si Qoid jenis makan apa sahaja yang ibu n ayah makan..senang..Dah 2 3 kali mau pegi makan sup tapi kedai asyik tutup je..nti bila dah dapat makan sup+sambal kicap yang best tu saya upload k..xoxo

*ngidam makan pulut mangga tak dapat lagi :(

NolynQoid

Comments

Popular Posts