Dinner @ Manhattan Fish Market

Assalamualaikum u'olls..

Lama tak update sbb takde bahan..erm..hidup bz dengan naik turun tangga rumah, masak, makan dan tidur..Pagi esok masuk keje sampai petang then ulang perkara yang sama..Penat..Takpe..Minggu ni cuti 3 hari..boleh berpoya-poya dengan encik hubby dan Qoid sementelah bonus+gaji masuk ;)

Malam tadi, for da 1st time makan kat Manhantan Fish Market..Saje nak ubah selera..sebelum pegi survey dulu menu kat website dia..so far harga reasonable dan nampak menarik..So, decide ke Jusco Bukit Tinggi sambil shopping barang Qoid.


Qoid dapat air oren dalam gelas kecik..
Encik Hubby sabar menanti

Yang tak bestnye..sebelum semua makanan sampai..ni dah sampai dulu..hehe..tgk slip ni terus terperasan..banyaknya order..boleh abis ke agaknya..hehe..
Mushroom Soup..Marveles..tak mcm Pizza Hut


Coke utk Sy dan Hot Chocolate for hubby
Dory Fish n Chips Hubby
Qoid punye Fishing Net ;)
Spageti in the Sea Sy
Mud Cake..nak try Tiramisu tapi waitress kata tak sedap..yang ni sedap
Qoid with his meals.
Budak comot
Dah abis makan, pegi Jusco beli pampers dan susu..Sibuk juga nak bwk satu beg pampers macam orang dewasa sambil naik eskelator..budak bertuah..
Nak rehat puas-puas cuti hujung minggu ni dan tgh plan trip for hubby's besday this end of month..tp semua hotel fully booked..erm..semalam juga pegi interview Penolong Akauntan..the result tunggu je lah kan..klu ade rezeki Qoid..Insya Allah..xoxo

NolynQoid

Comments

Popular Posts