Salam Aidilfitri di Wajah Baru

Salam u'olls..

Lama tidak berblogging..hehe..tiada masa dan terlalu sibuk mencari design yang cantik utk new look..Selepas pening dan tensen meng-apply berbagai jenis template utk blog ini..lastly..amik jalan mudah pki je template designer yang ade ni..walaupun suda download GIMP 2.6 la...Photoscape la..tp jenuh nak men-design.. dengan encik Qoid yang sentiasa sibuk while ibu bz berFB dan men-design..so..lastly..jawapannya yang ado...haha..kene menuntut ilmu lagilah gamaksnya utk mencantikkan blog ini..one day..

Salam Aidilfitri..belum lambat kan nak ucapkan selamat kepada sume yang sudi singgah di sini..Maaf di atas ketelanjuran kata dan ketidaksenangan sekiranya terdapat ayat-ayat yang menyinggung kalian..

Aidilfitri tahun ini disambut pada 30 Ogos 2011..puas bercuti sbb cuti bersambung kan...lama tak cuti panjang..jd..3 hr diperuntukkan utk berjalan sakan..while selebihnya lepak di rumah dengan encik hubby dan Qoid..Tahun ni giliran sy beraya di Kampung Kuantan, Klang tapi tengah hari tu dah ke rumah MIL di Teluk Pulai..naseb baik dekat..hehe.. 

yang paling enjoy raya ini

wajah kesayangan kami

kami

sy..hubby n Qoid <3

Raya tahun ini keluarga Che Lah pakai kaler coklat..kebetulan..sy, adik n maksu pakai pink.. so tema yang menang tahun ni PINK..tak byk gambar yang snap..insya allah..nti buat rumah terkopek kami jemput n amik gambar banyak-banyak...


SALAM AIDILFITRI..MAAF ZAHIR BATIN.. xoxo


NolynQoid

Comments

Popular Posts