Di Bawah Bayu Part III

Salam u'olls...

Hari Ke3 di KK, kami bangun seawal pukul 6.30 pagi..sy aje oke...encik hubby bangun lewat sket..hehe..sebab kami kene sampai di Marina Court pada jam 8.00 pagi utk rombongan menghantar pengantin..Naseb baik sy suda iron baju malam sebelum tu while kebosanan terperap di dalam hotel sebab encik Qoid tido awal..Selepas semua siap..kami pakai blue kaler...kami bertolak ke Marina Court without bfast..smpi di Marina Court dijemput oleh Encik Fizie yang belum mandi n baru bangun tido...n get the info from the pengantin...we will leave Marina Court by 9.30 a.m..Hello! Encik Daus! We not having our bfast yet sbb takut kene tinggal..napelah tidak call n inform..sy rs marah sikit (sikit je tau) tp bila mengenangkan pengantin ini sedang neves..sy terima segalanya dengan hati yang tenang..(huhu)

Baru smpi Marina Court

Ayah n frens

x5 pengantin

kat kenduri

Mr Daus in action

kami x berdebar pun..haha
selesai suda

congratz u'olls
Lepas kenduri, kami plan mau ke Kundasang..tgk Gunung Kinabalu tapi sebelum tu singgah di KKIA utk tukar tiket penerbangan balik esoknya..mau balik awal tapi harga tiket semasa was RM799 per person..Aiyark! Sgt2 mahal..xnaklah..so kami decide mau xtend hotel until 6.00 pm instead of byr semahal itu untuk balik cepat..Sempat beli a box of Dunkin Donut mau buat kudapan..hehe..tp lastly kami decide tidak ke Kundasang memandangkan jam telah menunjukkan pukul 1.30 petang. Perjalanan ke Kundasang memakan masa selama 1 jam lebih plus xtau jalan (haha)..takut by the time mau balik suda gelap n sesat..hihi..so...balik ke hotel n biar encik Qoid tido dulu sbb malam mau plan ke Pasar Filipina.

Lebih kurang pukul 6.30 petang, kami ke Jesselton Point dan Pasar Filipina..Ramainya umat..Kami singgah di Gerai Kraftangan je sbb mau beli souvenir utk opis n family member..yang penting fridge magnet..huhu

@ Jesselton Point


jeti

terjumpa pengantin buat outdoor shoot

ngan ibu
kat pasar kraftangan

sayap ayam

ikan bakar

our dinner : sotong bakar, sayap ayam, air kelapa

Qoid n ayah @ pasar ikan masin

brooch

Qoid sibuk bergambar sama tshirt souvenir

fridge magnet
kami balik ke hotel lebih kurang pukul 9.00 mlm..hajat encik hubby ke pasar malam x kesampaian sebab x jumpa jalan..xpe..next trip kena plan bebetul..kami terus pulangkan kete sbb tiada parking utk hotel guest! per entry parking was RM6..jockey akan tunggu n follow our car..tu yang x best...so..NOVOTEL...pls alert of this problem...sy mau komplen!hahaha...
Next post will be our last day in KK..ada gaklah yang menarik..xoxo

NolynQoid

Comments

Popular Posts