Hati Sy Bukan Lagi Di Sini

Salam u'olls..

Tajuk macam gempak..haha..bukan ape..hari ni sy xde mood mau keje sebb mood holiday suda mari..gunung kinabalu bagai menanti kedatangan sy, encik Hubby n Qoid..

Kenapa sy excited sgt ni? haha.. maybe sbb :
  1. Ini pertama kali sy mau terbang jauh with encik Hubby n Qoid...paling jauh..haha..pasni mayb akan ade lebih jauh..
  2. Dah lama tak naik flight..last yang sy ingat balik beraya di Terengganu ms raya terakhir sy sebagai orang bujang..ni pun g sorang2...
  3. Ini kali pertama mau bawak encik Qoid naik flight..sy sedang risau sbb xtau samada dia boleh bertahan x penerbangan selama 2 1/2 jam tu..haha...sedangkan dlm kereta 1/2 jam pun dia sudah mula buat hal..apatah lagi bila tinggi di awan biru tu..harap-harap anak ibu enjoy the flight (worried mood)
  4. 1st time mau naik Firefly Airlines...mau tgk servis bagus ke tak..berbaloi sbb tiket pegi balik was 1 cent...how lucky I am kan..huhu..(bila mau dpt lagi tiket cenggini)
  5. Mau attend wedding Encik Daus n Ms Kathy...Love Story start dr zaman kolej..berliku dan penuh ranjau..n finally happily ever after..congratz guys..
  6. Mau jalan-jalan @ KK, Pulau Manukan n tgk tempat org..sian sy..adik beradik ramai..so...susah kami mau g melancong..fulusnya tinggi kan..so..ade rezeki lebih ni barulah dapat melancong..and rezeki mama ayah with adik2..kami dah dpt melancong beberapa tempat impian kami..haha..next year mayb mau g Sarawak! standby k Che Lah & Co.
  7. Mau makan seafood..Teruja sy tgk gambar-gambar seafood yang dipamerkan di laman-laman blog teman2..haha
  8. Yang penting..spending quality time with encik hubby n Qoid utk 5 hari berturut-turut..Hanya Kami! (sy suda belikan mereka berdua swimming suit...blh mandi pool puas-puas..haha)
So..bila balik nanti..sy akan ceritakan pengalaman sy di KK..including the photos...doakan perjalanan sy selamat & dilindungiNya..xoxo

Comments

  1. wah lyn.....pegi jln....jelesnye....isk2...muranye dpt tiket eh..promotion ke

    ReplyDelete
  2. promotion bulan mac hr tu ct..awak pun mau g jalan sarawak kan next week...awk pun lagi byk g jalan2..hehe

    ReplyDelete
  3. ::baru dapat baca blog lyndaaaaaa..nanti nasya letak dlm blog nasya plak..enjoy ur holiday..:)>>::

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts