Di Bawah Bayu Part I

Salam u'olls...

Alhamdulillah, sy selamat menjejakkan kaki di Kota Kinabalu dan selamat pulang ke Klang semula...Sebagai menunaikan janji, sy mau citer pasal pengalaman terbang di awan biru n di tempat org..n share gambar yang tak seberapa ini...

Flight sy hari itu jam 7.10 petang telah delayed ke pukul 7.30 petang..Puan Mama n Encik Azwan with Poksu Ayeed telah hantar sy n Qoid to KLIA..jumpa encik hubby @ airport..beliau naik ERL dr Presint 2..Lepas check in..ade 1/2 jam sblm boarding..so..bwk sume g makan Burger King..tp encik hubby telah pesan...kami kene check in @ Gate B11 kol 7...tp kol 7..kami lenggang kangkung jalan g gate B11 yang amat jauh..jalan-jalan smbil tgk kedai-kedai.. 
Sampai je kat Gate B11, seorang penjaga tiket bermekap tebal (bukan pramugari ye), telah menegur. KK ke? dengan nada yang kasar..kami menjawab..iye..awak tau tak..awak yang last..hahaha...now sy phm nape dia marah sgt!


sy n Qoid yang sempat bergambar
Sampai je kat aerobridge..encik hubby berlari-lari anak while sy dukung Qoid...nampak pramugari kat depan pintu plane menjerit-jerit suh cepat..hello! sy sedang membawa 9.5 kg weight di sini..how come sy mau cepat! arghh!! suddenly dgr nama encik hubby diumumkan utk ke Gate B11..haha...femes 1 KLIA tu..sy pakat gelakkan encik hubby wlupun sebb sy dia jd femes tu..wakaka..sebaik shj sy menjejakkan kaki dlm plane, pintu di tutup n semua org pandang kami.. :P
Qoid yg excited 1st time naik plane

encik hubby yang malu!

x pecaya dia dlm plane

FY 630

membaca 

Kami selamat sampai di KK pukul 10.30 malam..encik Qoid dah selamat beradu..tunggu encik Daus pick up us @ KKIA and terus g check in kat hotel.. perut lapar tapi encik Qoid plak telah poo..poo..so..terpaksa g hotel dulu..until next entry..xoxo






our hotel..


nolynqoid

Comments

Popular Posts